top of page

Fitness Group

Public·177 members

Far Cry Preuzmite PC IgruDobijte definitivno Far Cri 6 iskustvo uz izdanje Game of the Iear, koje uključuje osnovnu igru, sav sadržaj Season Pass-a, sva ažuriranja igara, Ultimate Pack i novu ekspanziju Lost Betveen Vorlds (uskoro).
Far cry Preuzmite PC igru


Download: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgohhs.com%2F2ueoxG&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0rG8EYGqP_umazTDnQuEr3Ako posedujete 100 ili više Ubisoft bodova tj. novčića osvojenih kroz igranje igara, onda na sve snižene igre i dodatke imate još 20% popusta na preostali iznos, pa tako Far Cry 6 igru sa svim preorder bonusima možete da kupite već za 48 evra, umesto za 60 (bodove i popuste svakako kombinujte i sami sa svim već ionako sniženim igrama i dodacima).


Za obe igre je potrebno da imate besplatan Ubisoft nalog, pa ga otvorite, ako već niste. Takođe, odmah aktivirajte zaštitu naloga u dva koraka - mejlom ili SMS porukom, jer je to uslov (kao i na EPIC prodavnici) da preuzmete besplatne igre. Ulogujte se i kliknite za Far Cry 3 igru i kliknite za Trials Fusion igru do 11. septembra i dodajte ih u svoju biblioteku igara odakle ih možete igrati kad god poželite.


Ah, da, Trials Fusion je deo besplatne ponude za tržište Japana, ali samo pratite plava polja/slova i kliknite dva puta na njih da biste igru ubacili na svoj nalog (zato je važno da se ulogujete pre samog preuzimanja igre). 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page